​Meilgaard Slotskro

Meilgaard Gods

Meilgaard Slotskro

Meilgaard Slotskro er indrettet i godsets gamle vognport og herskabsstald, hvor mange detaljer som de flot udsmykkede smedjejerns hestebokse er bevaret. Slotskroen er i 2013 totalrenoveret med ny arkitekttegnet belysning, nyt inventar og indretning og fremstår i dag i tidsvarende moderne form med respekt for husets særlige karakter og historie.

Slotskroen er bortforpagtet til Karin og Lisbeth Jungersen.

​Slotskroen tilbyder forudbestilte arrangementer som firmafester, receptioner, bryllupper, konfirmationer og andre familiefester. Slotskroen er desuden velegnet til diverse events både af privat og forretningsmæssig karakter.

Grundet slotskroens store areal samt beliggenhed i slotsparken, er der næsten uanede muligheder for afholdelse af arrangementer fra 20 – 300, mennesker herunder ved anvendelse af telte m.v.

​Muligheden for samtidig anvendelse af Slottets erhvervslejlighed med vestibule, bibliotek, stuer samt Riddersal kan kaste særlig glans over et hvilket som helst arrangement.​

Henvendelser omkring slotskroen rettes til Karin Jungersen, forpagter på (+45) 30 22 86 48 eller meilgaardslotskro@gmail.com.